FÖRENINGEN

Vår Vision

”Bred och mångfaldig judoverksamhet för tvåhundra judoambassadörer”

 

Vår judoverksamhet ska vara bred och mångfaldig, där utbildning, kunskap, tävling, prestation och glädje ska genomsyra hela verksamheten. Vi vill ge alla medlemmar den bästa förutsättningen att utvecklas som individer inom judon.

Läs mer!

Organisationsstruktur

Stryelsen

Kristinehamns Judoklubb är en ideell förening, ansluten till Svenska Judoförbundet. Då vi är en ideell förening, som bygger medlemmarnas engagemang och intresse för idrotten Judo!

Läs mer!

Dojon

Tränarna

Klubbfunktionärer

Valberedning

Revissorer

Vår historia

Judo har tränats i Kristinehamn sedan 1960-talet, dock dröjde det tills den 16 december 1971 innan Kristinehamns Judoklubb KFUM bildades. År 2016 valde klubben att gå ur KFUM:s Idrottsförbund, där med också byta namn till Kristinehamns Judoklubb. Vår förening är en välkänd förening i Sverige, där vi både på tävlingsmattan är och har varit mycket framgångsrika med flertalet ungdomar i landslag och på judogymnasiet. Vi har även mycket duktiga och rutinerade tränare som lägger mycket engagemang för att klubben och dess utövare skall utvecklas.

Läs mer!

"Om du vill bygga ett fartyg, kalla inte ihop folk för att samla virke och tilldela dem inte uppgifter och sysslor - få dem istället att känna längtan efter havets oändliga storhet."

~ Antoine de Saint-Exupéry