Medlemsinfo

Om man vill bli medlem i Kristinehamns judoklubb, måste man anmäla om medlemskap!

Om man är en familj där flera tränar i klubben, skall varje tränande familjemedlem anmäls var för sig.

När man har anmält sitt medlemskap; får man efter ett tag en faktura skickad till angiven mejl, med den avgift som man ska betala.

Efter att medlems-/träningsavgiften är betald så omfattas medlemmen av följande:
  • Försäkring (läs mer nedan).
  • Kan graderas/  ta emot certifikat och emblem.
  • Kan delta i klubb- /regionala- /zon- /nationella- och internationella tävlingar.
  • Kan delta på kurser/ tränarutbildningar / workshops.
  • Kan representera klubben vid andra evenemang som Svenska Judoförbundets årsmöte, läger m.m.
  • Kan representera klubben i form av styrelse eller andra klubbfunktionärer vid intresse.
  • Kan bli utvald till Landslaget för Kadetter, Juniorer, Seniorer eller Veteraner.
  • Kan bli utvald till Distriktslager för U15, Kadetter och Juniorer.
  • Tillgång till kunniga tränare med goda kunskaper.

Medlems-/träningsavgift

För höstterminen 2017 så gäller följande medlems-/träningsavgifter fram tills 31/12-2017 .

Medlemsavgiften – (för nya medlemmar)

Barn/ungdom och vuxen - 100kr/år
Familj - 200kr/år
Stödmedlemskap – 300kr/år (tränar inte)

Träningsavgiften

Barn upp till 7år - 200 kr/termin
Ungdom 7 – 15år - 625 kr/termin
Vuxna över 16år - 825 kr/termin
Familj - 1050 kr/termin

Avgifterna är de samma oavsett hur många gånger i veckan man tränar.

Efter någon vecka faktureras ni medlemsavgiften, via angiven mail!

TÄNK PÅ!!

• Medlemsavgiften till föreningen ska vara betald för att försäkringen ska gälla.
  • Försäkringen gäller enbart för olycksfall och skador som sker vid utövande av judo. Tränar man annat i klubben sker detta på egen risk!
  • Olycksfallsförsäkringen är ett grundskydd som omfattar alla medlemmar. Tänk på att du kan behöva komplettera med andra försäkringar. Särskilt viktigt är det att se över det privata försäkringsskyddet om man tävlar. Vissa försäkringsbolag har undantag i försäkringsvillkoren för kampsport så kontrollera särskilt vad som gäller för Din försäkring.