KRISTINEHAMNS JUDOKLUBB

VÅR VISION

“Kristinehamns Judoklubb – Den lilla föreningen med strävan att bygga morgondagens judoelit, utifrån kompetens och engagemang, samt en stor portion hjärta”

kvm lokal

Medlemmar

Mästerskaps Medaljer

Års erfarenhet

Om oss

Kristinehamns Judoklubb är en ideellt arbetande förening som är medlem i Värmland-Örebro Judoförbund och Svenska Judoförbundet. Klubben är även medlemmar i Värmlands Parasportförbund (Värmlands Handikappidrottsförbund) och Svenska Parasportförbundet.

Kristinehamns Judoklubb är Kristinehamns äldsta kampsportsförening och bildad den 16 december 1971, och varit medlemmar i Svenska Judoförbundet sedan 1972. Klubben har 47 års erfarenhet att utveckla och utbilda framstående judoutövare, där vi under de senaste 11 åren tagit 46 mästerskapsmedaljer från SM till VM nivå, ett snitt på 4,2 mästerskapsmedaljer per år!

Syftet med Judo är att förbättra sig själv och sedan ge ett positivt bidrag till samhället."

Jigoro Kano

Kontakta oss om du har några frågor!

• +46-73 941 22 04
  • kristinehamnsjudoklubb@hotmail.com